házirend

Érkezés és távozás: Apartmanok, délután kettő órától foglalható el, távozás délelőtt tíz óráig, egyedi kéréseket érkezés, illetve távozás előtt röviddel egyeztetni lehet. Foglalásoktól függő az egyedi elbírálás.

A dohányzás mind két apartmanban tilos! Kijelölt dohányzó hely, a grillkertnél. 

Törölközőket belső használatra biztosítunk. Azokat az apartmanokból, strandolni kivinni nem szabad!

Házi kedvencet sajnos allergiás betegségben szenvedő vendégeinkre tekintettel, nem tudunk fogadni!

Vízellátás a vizet saját fúrtkútból biztosítjuk, mely mecseki karsztvíz, ezért lágyítással kezeljük. Fogyasztásra, az íze miatt nem javasoljuk. Ha igényli és rendelkezésre áll pet palack, azt szívesen megtöltjük nyersvízzel, ami fantasztikus és a családommal is azt fogyasztjuk. Köszönjük, ha a vízzel is takarékoskodik! 

Grillkert használata: Engedélyéhez kötött, mely függ az éppen aktuális helyi rendeletektől, (tűzgyújtási tilalom) illetve az időjárástól! Kérem, egyeztessék velem. Mindenki a saját felelősségére használhatja!

Gyermekekkel érkezőknek 

Kerti dísztó: talán a leg veszélyesebb pontja a területnek, mely déli oldala kettő méter mély! Ezért kérjük a tisztelt szülőket, hogy a szegélyező kövekre, az úszni tudó gyermekeket se engedjék! A halak etetése és kaviccsal dobálása is TILOS!

Medence: tavasztól-őszig üzemel, délelőtt kilenc órától, este hét óráig! Mélysége 1,4 méter, ezért úszni nem tudó gyermek, csak felügyelet mellett tartózkodhat a közelében! Medence használat előtt kötelező a tusoló használata! Továbbá tilos, homokozó játék, étel, ital és egyéb dolog, ami a vízminőségének romlását eredményezi, a víz közelébe vinni és a medencébe ugrálni! Ellenáramoltató berendezést, csak felnőttek és úszásra használhatják! Ki-be kapcsolgatása tilos!

Trambulin: tavasztól-őszig áll rendelkezésre, 9-től 12. óráig, illetve 16-tól, 19. óráig. Csak cipő nélkül használható! Labda és egyéb műanyag játékok bevitele nem megengedett! Egyszerre maximum 2 gyermek használhatja, súlykorlát összesen 90 kilogramm.

Játszótér: kisgyermekek felügyelet nélkül, nem tartózkodhatnak, a magas építésű mászókákon! Homokozó játékok csak a homokozóban használhatók! Kérem, a homokozóból a fűre lehetőség szerint ne legyen kiszórva a homok és kavics se keveredjen bele.

Megértését megköszönve, nagyon kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

Bármi egyéb kérdése-kérése felmerülne, hívjon bizalommal
+36 70 333 22323
Keresztes József tulajdonos.

hu_HU