Pearl of hill
Apartments

Discover the beauty of the Mecsek Mountains!

Az erdővel szegélyezett 5000 nm-es zárt parkban, kerti tó díszhalakkal, játszótér, grillkert, medence, borozgatásra alkalmas pince várja Önt is. 

A Pécs-Orfű aszfaltos kerékpárút az apartman mellett halad el és csodálatos helyek mentén kanyarog az erdőn keresztül. Kiváló lehetőség a kerékpározás, kirándulás és nordick walking szerelmesei számára, felfedezni a Mecsek tavait, forrásait, védett tájvédelmi körzetét. Nálunk a tökéletes pihenés és kikapcsolódás garantált! Várjuk Önt is szeretettel! 

Keresztes család 

Csodás évszakok

A legbarátságosabb évszakban is szeretettel várjuk! Kültéri attrakciókkal készülünk, hogy a gyermekekkel érkezők is jól érezzék magukat!

Frissítő pihenés

Foglalja le nyári pihenését néhány kattintással, mi pedig garantáljuk a kikapcsolódást! Egész évben foglalhat, az év minden napjára!

Full of comfort

In the Pearl of Hill Apartment House you can spend your holiday in complete peace and comfort!
Ne keressen tovább, megtalálta!

APARTMAN "B"APARTMAN "A"

Családi apartman

APARTMAN "B"APARTMAN "B"

Páros apartman

We are proud of our garden

You need more info?

Pécs történelmi belvárosa – 7 km

Közelünkben: 

Orfű – 9 km – megközelíthető, akár kerékpárúton is, mivel mellettünk halad el. 

Abaliget – 9 km 

Mecsextrém park – 13 km – a kalandot és kihívást kedvelőknek. 

Harkány – 35 km 

Siklós – 35 km

Szigetvár – 36 km 

Villány – 45 km 

Mohács – 57 km

Telefonon: +36 70-333-2323

E-mailben: pearlofhill@t-online.hu

Mind három Bank Széchenyi pihenőkártyáját elfogadjuk!

A foglaló 20% körüli összeg, melyet banki utalással lehet teljesíteni. A részletekért keressen minket bizalommal!

Mivel erdőben található A Mecsek Gyöngye Apartmanház, ezét minden évszakban van valami csodálatos! Tavasszal a sarjadó növények, éneklő madarak hajnali és esti éneke. Nyáron a forróságban az erdő nyújtotta hűsítő, friss levegő, tücskök ciripelése. Ősszel a fák sokszínűsége, a napsütötte avar illata. Télen, mivel tengerszint felett 300 méterre vagyunk, alattunk sokszor lucskos a város, itt gyönyörű fehér a táj és már december elejétől ünnepi világításunk is beragyogja az erdőt.

Elsősorban helyben, vagy amennyiben igénylik vendégeink, grillkertünkben, borkóstolóval egybekötött grillvacsorát is lebonyolítunk kiváló villányi borok közreműködésével. 

Tecamama vendéglő 1 km, akár egy sétával, az erdőn keresztül lefelé a kerékpárúton.

Csülök Bár Pécsett, 6,2 km-re. 

Robinson étterem Harkányban, tőlünk 35 km-re. Mivel vállalkozásunk része, természetesen kiemelten ajánljuk!

www.robinson-etterem.hu  

Elsősorban gyermekes családok kedvelt üdülőhelye vagyunk, mivel a kerten belül is rengeteg attrakcióval tudják magukat a gyerekek szórakoztatni, a szülők így többet törődhetnek egymással és aki a természetet, jó levegőt, kerékpározást, túrázást részesíti előnyben az a Mecsek Gyöngye Apartmanházban biztosan nem fog csalódni!

Akiknek nem ajánljuk: a városi nyüzsgést és stresszt kedvelőknek! 🙂

A Mecsek Gyöngye Apartmanház, Apartman De Lux kategóriába tartozik, ezért teljes konyhafelszereltség, gépek, edények, tányérok, evőeszközök, poharak, konyharuha, mosogató szivacs, mosogatószerek, papírtörlő, toalettpapír, szemeteszsák, rendelkezésre állnak.

Ezen kívül, ágynemű, benti törölköző, gyermekágy, etetőszék (korlátozott számban), pótágy. Grillkerthez sütési és bográcsos ételekhez főzési eszközöket is biztosítunk, ráadásul a száraz fáért sem kell sokat sétálni. Szóval, ezeken felül amire Önnek szüksége lehet, hogy pihenni tudjon.

Tavasztól késő őszig, biztonságos négyszemélyes trambulint állítunk fel a kertben, a gyermekek szórakoztatására. Mászókára, homokozóra, játékokra, tollas ütőkre, labdákra sincs nálunk gondja.

Sajnos allergiás betegségben szenvedő vendégeinkre tekintettel, házi kedvenceket nem tudunk fogadni. Megértését köszönjük!

Pécs 6-os számú főúton haladva Szigetvár felé, a 200 km-t jelző tábla után nem sokkal, Orfű irányába, a Pécs végét jelző táblától 1 km. Külön felhajtó sávon kell balra kanyarodni, szemben, a Mecsek Gyöngye Apartmanház tábla mutatja az utat és már ott is van. Nagyon jól megközelíthető télen is! Koordináták: N 46.09760 E 18.177200

Our guests told about us

In addition to a friendly welcome, they ensure undisturbed rest and tolerate the noise of young children. We received complete, enthusiastic information about the sights and attractions of the area. Thanks for. We had a good time, we will come another time.

Actually, I don't recommend it to anyone so they don't get busy the next time we want to go there… :)))

The owner was helpful in everything, friendly. The family knew the solution to all our problems. Demanding, precise, accurate, fast services.

We only had a positive experience. If you’re not bothered that you have to make your own breakfast, possibly dinner (for which the kitchen is perfectly suited), it’s the perfect place.

en_US